MAI TULI LUONNOSTA

Kun syntyy pohjoisen asukkaaksi, tietää miten hankalaa välillä on olla omissa nahoissaan. Talvi kuivattaa ihon korpuksi ja halkoo kantapäät. Voidepurkkeja on yöpöydällä, keittiön kaapissa ja kylpyhuoneessa, mutta mikään ei tunnu auttavan kuin hetken. Moni tietää sen tunteen kun mustat sukkahousut on talviaamuna parempi jättää kaappiin kuin pukea päälleen ja nähdä ne pian valkoisena pölisevän ihon pilkuttamina. Kun kevät vihdoin saapuu,  heikossa kunnossa oleva iho reagoi aurinkoon ei niinkään ilolla, vaan aurinkoihottumalla.

Tämä kaikki oli tuttua myös Olini Oy:n väelle, joka sentään työkseen huolehtii siitä, että koirien, kissojen ja hevosten iho sekä karvapeite voivat hyvin. Oikeilla omegoilla oli sillä rintamalla tehty ihmeitä jo vuosien ajan. Yrityksen tuotekehityksestä vastaa rasvahappotutkija, dosentti Mikko Griinari, joka otti projektikseen kehittää myös meille ihmisille omat ravintoöljyt huolehtimaan ihon terveydestä. Öljyt lapsille, kummeille ja mummeille.

Mikko valitsi öljyseoksiin sellaisten kasvien siemenöljyjä, joissa on erityisen runsaasti iholle välttämättömiä rasvahappoja. Syntyi Mai SKIN™ -öljysarja, jonka ainutlaatuinen rasvahappokoostumus on patentoitu sekä Euroopassa että USA:ssa.

On ihanaa tuoda nämä öljyt myös teille. Voikaa hyvin.

Mai

Mai-tiimi: Petrus Liukkonen, Sari Kokko, Mikko Griinari, Saija Lantee, Jenni Liukkonen, Anna Silvan, Anna-Liisa Lundell ja
toimistokoira Penni.