Kevätauringon innoittamana suunnittelimme maukkaan Mai-salaatin piristämään arkea entisestään.
Luonnollinen, proteiinirikas herkkusalaatti täyttää takuulla ja lisää arjen hyvää oloa.
Mai-salaatti
Ainekset:
Valkoisia papuja
Tofua
Kuorettomia seesaminsiemeniä
Teriyaki soijakastiketta
Edamame-papupastaa
Kurkkua
Porkkanaa
Retiisiä
Rucolaa
Avokadoa
Oliiviöljyä
Mai™SKIN -öljy
Laita ensin vettä kiehumaan ja pasta keittymään. Pilko tofu sopiviksi paloiksi ja paista pannulla teriyakikastikkeessa seesaminsiementen kera. Sekoita tofupalat ja pasta keskenään, lisää puolikas teelusikallinen oliiviöljyä. Viipaloi kasvikset oman maun mukaan. Mai™ SKIN -öljyn voi kaataa kasvisten tai leivän päälle.
Valmistusaika: 20 minuuttia
Mai-salaatti on täysin vegaaninen, ihan niin kuin Maikin.