Kategorian arkistot: Kauneus

Nukkumalla kaunis iho?  

Sekä yöunet että Mai SKIN vahvistavat ihon luontaista suojaa

Riittävän unen määrän ja ihon normaalin toiminnan välillä on selvä yhteys.

Unen puute heikentää ihon läpäisyesteen toimintaa ja lisää ihon vanhenemisen merkkejä (Kahan ym. 2010; Oyetakin-White ym. 2015). Uni ja Mai SKIN™ -ravintoöljyt vaikuttavat siis samalla tavoin ihon hyvinvoinnin kannalta keskeiseen asiaan, eli ihon läpäisyesteen toimintaan.

Riittävän unen määrän on todettu tukevan ihon palautumista ihovaurion jälkeen (Smith ym. 1985). Unen puute on yhdistetty myös ihon vanhenemiseen (Krutman ym. 2017). Jos siis haluat vahvistaa ihon normaalia toimintaa, muista kunnon yöunet, joiden puutetta ei paikkailla lyhyillä torkuilla.  Reiluja yöunia voi todellakin kutsua kauneusuniksi!

Sekä yöunet että Mai SKIN vahvistavat ihon luontaista suojaa

Sekä yöunet että Mai SKIN™ vahvistavat ihon luontaista suojaa, korjaavat päivän aikana tulleita ihovaurioita ja hidastavat ihon vanhenemista. Suosittelemme siis lisäämään Mai-öljyn osaksi päivittäistä rutiinia ja laittamaan pään tyynyyn.

Lue lisää Mai SKIN™ –ravintoöljyn toiminnasta täältä: Kuiva iho tarvitsee kosteutta, ja Mai SKIN™ tuo sitä luonnollisesti

Mai SKIN Sun™ on jokaisen auringonpalvojan uusi suosikkituote

Mai SKIN Sun rantapyyhkeellä

Kesällä on ihanaa loikoilla auringossa ja nauttia kullanhohtoisesta rusketuksesta. Toisaalta aurinkoihottuma ja epähuomiossa kärähtänyt iho lisäävät omat haasteensa auringossa viihtymiseen. Auringolta kannattaa aina suojautua korkealla suojakertoimella, ja lisäksi ihoa voi myös valmistaa aurinkoon beetakaroteenin avulla.

Mai SKIN Sun™ sisältää luonnollista beetakaroteenia, jonka on todettu vähentävän aurinkoyliherkkyydestä johtuvia ihoreaktioita Beetakaroteenia sisältäviä ravintolisiä käytetäänkin usein lisäsuojana auringon polttavaa vaikutusta vastaan. Beetakaroteeni on karotenoideista tunnetuin ja tutkituin.

On suositeltavaa ottaa Mai SKIN Sun™ käyttöön 2 viikkoa ennen auringolle altistumista. Beetakaroteeni toimii aurinkosuojana sekä syventää rusketusta. Lisäksi se auttaa pitämään rusketusta yllä pidempään. Mai SKIN Sun™ -öljyä kannattaakin jatkaa vielä kuukauden verran aurinkoisten kelien jälkeen.

Mai SKIN Sun pullo rannalla meri taustalla

Mai SKIN Sun™ peruskoostumus on sama kuin muissakin Mai SKIN™ –tuotteissa, eli se auttaa palauttamaan ihon luonnollisen kosteuden. Mai SKIN Sun™ onkin sarjan täsmätuote auringonottoon, niin Suomen kesään, kuin myös talvikauden ulkomaanmatkoihin valmistautuessa.

Lue lisää patentoidusta Mai SKIN Sun™ –ravintoöljystä täällä ja tutustu blogipostaukseemme 4 tapaa käyttää Maita.