Nukkumalla kaunis iho?  

Sekä yöunet että Mai SKIN vahvistavat ihon luontaista suojaa

Riittävän unen määrän ja ihon normaalin toiminnan välillä on selvä yhteys.

Unen puute heikentää ihon läpäisyesteen toimintaa ja lisää ihon vanhenemisen merkkejä (Kahan ym. 2010; Oyetakin-White ym. 2015). Uni ja Mai SKIN™ -ravintoöljyt vaikuttavat siis samalla tavoin ihon hyvinvoinnin kannalta keskeiseen asiaan, eli ihon läpäisyesteen toimintaan.

Riittävän unen määrän on todettu tukevan ihon palautumista ihovaurion jälkeen (Smith ym. 1985). Unen puute on yhdistetty myös ihon vanhenemiseen (Krutman ym. 2017). Jos siis haluat vahvistaa ihon normaalia toimintaa, muista kunnon yöunet, joiden puutetta ei paikkailla lyhyillä torkuilla.  Reiluja yöunia voi todellakin kutsua kauneusuniksi!

Sekä yöunet että Mai SKIN vahvistavat ihon luontaista suojaa

Sekä yöunet että Mai SKIN™ vahvistavat ihon luontaista suojaa, korjaavat päivän aikana tulleita ihovaurioita ja hidastavat ihon vanhenemista. Suosittelemme siis lisäämään Mai-öljyn osaksi päivittäistä rutiinia ja laittamaan pään tyynyyn.

Lue lisää Mai SKIN™ –ravintoöljyn toiminnasta täältä: Kuiva iho tarvitsee kosteutta, ja Mai SKIN™ tuo sitä luonnollisesti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Liity Mai-perheeseen ja saat

15% Alennusta

Tilaamalla uutiskirjeen pääset käsiksi ajankohtaisiin kampanjoihin.

Alennuskoodi on sidoksissa sähköpostiosoitteeseesi, joten muista tehdä ostokset samalla osoitteella. Alennuksia ei voi yhdistää.

Käytämme sivustollamme evästeitä eri tarkoituksiin esimerkiksi käyttökokemuksen parantamiseen, palvelumme kehittämiseen ja markkinointiin.