4 tapaa käyttää Maita

Mai™ SKIN -ravintoöljyä voi käyttää monella tapaa. Tässä neljä suosikkiamme.

1. Kastikkeena ruoan päälle

Kasviöljykoostumuksen ansiosta Mai™ SKIN sopii erinomaisesti salaattikastikkeeksi tai vaikka pastahaarukallisen kanssa. Mai™ SKIN kannattaa lisätä ruoan päälle vasta mahdollisen kypsennysvaiheen jälkeen, jotta öljyn ravitsemuksellisesti arvokkaat rasvahapot eivät tuhoudu.

 ”Aiemmin käytin ihan normaalia oliiviöljyä salaatissa. Kun Mai tuli taloon, koin helpoimmaksi tavaksi nauttia päivittäisen annokseni salaattikastikkeena. Erityisesti sitruunan makuinen Mai™ SKIN Lemon sopii mielestäni parhaiten salaattiin!” – Aurora

Kuvan Mai-salaatin resepti löytyy täältä.

2. Leivän kanssa

Kokeile käyttää Maita leivälle voin sijaan.

Rakastan tuoretta ranskalaistyyppistä leipää. Pirskottelen leipäpalalle Mai SKIN  -öljyä ja ripottelen päälle sormisuolaa. Nam!” – Anna-Liisa

Leipä Mai SKIN Hemp öljyllä

Leipä Mai SKIN Hemp öljyllä

3. Jogurttiin sekoitettuna

Jogurttiin sekoitettua miedon luonnollisen makuista Maita on haastavaa havaita makunystyröillä. Jos jotain, se hieman pehmentää suutuntumaa. Main voi sekoittaa myös aamupuuroon, rahkaan tai vaikka smoothieen.

”Maustamaton Mai™ Skin Sun menee aamuisin maidottoman Mango-jogurtin joukossa värjäten sen pirteän oranssiksi.” – Saija

Oranssi Mai SKIN Sun rahka mustikoilla

4. Sellaisenaan

Mai™-öljy on koostumukseltaan kevyen raikas ja sen voi helpoimmillaan nauttia suoraan lusikasta.

”Syön yleensä Mai™ Sunin aamiaisrahkaani sekoitettuna, mutta joskus kiireessä öljy unohtuu, ja silloin otan Main suoraan lusikasta.” – Jenni

Mai SKIN öljy lusikassa

Oletko sinä käyttänyt Maita jollain muulla tavalla? Kommentoi, ja kerro meille miten!

Voit tutustua kotimaiseen ihoa hellivään Mai™ SKIN -valikoimaamme täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *