Mai SKIN Sun™ on jokaisen auringonpalvojan uusi suosikkituote

Kesällä on ihanaa loikoilla auringossa ja nauttia kullanhohtoisesta rusketuksesta. Toisaalta aurinkoihottuma ja epähuomiossa kärähtänyt iho lisäävät omat haasteensa auringossa viihtymiseen. Auringolta kannattaa aina suojautua korkealla suojakertoimella, ja lisäksi ihoa voi myös valmistaa aurinkoon beetakaroteenin avulla.

Mai SKIN Sun™ sisältää luonnollista beetakaroteenia, jonka on todettu vähentävän aurinkoyliherkkyydestä johtuvia ihoreaktioita Beetakaroteenia sisältäviä ravintolisiä käytetäänkin usein lisäsuojana auringon polttavaa vaikutusta vastaan. Beetakaroteeni on karotenoideista tunnetuin ja tutkituin.

On suositeltavaa ottaa Mai SKIN Sun™ käyttöön 2 viikkoa ennen auringolle altistumista. Beetakaroteeni toimii aurinkosuojana sekä syventää rusketusta. Lisäksi se auttaa pitämään rusketusta yllä pidempään. Mai SKIN Sun™ -öljyä kannattaakin jatkaa vielä kuukauden verran aurinkoisten kelien jälkeen.

Mai SKIN Sun pullo rannalla meri taustalla

Mai SKIN Sun™ peruskoostumus on sama kuin muissakin Mai SKIN™ –tuotteissa, eli se auttaa palauttamaan ihon luonnollisen kosteuden. Mai SKIN Sun™ onkin sarjan täsmätuote auringonottoon, niin Suomen kesään, kuin myös talvikauden ulkomaanmatkoihin valmistautuessa.

Lue lisää patentoidusta Mai SKIN Sun™ –ravintoöljystä täällä ja tutustu blogipostaukseemme 4 tapaa käyttää Maita.

2 kommenttia aiheesta “Mai SKIN Sun™ on jokaisen auringonpalvojan uusi suosikkituote

  • Mai SKIN kommentoi:

   Hei!
   Ravinnon beetakaroteenitäydennyksen ja keuhkosyövän yhteyttä on tarkasteltu useissa väestötutkimuksissa. Neljässä tutkimuksessa beetakaroteeni nosti tupakoivilla miehillä riskiä sairastua keuhkosyöpään mutta kun huomioidaan kaikki beetakaroteenitutkimukset, yhteys keuhkosyövän ja beetakaroiteenin välillä häviää. Eräässä tieteellisessä tutkimuksessa tultiin siihen johtopäätökseen, että beetakaroteenin haitallinen vaikutus tulee esiin lähinnä paljon tupakoivilla.

   Suomessa tehtyyn beetakaroteenitutkimukseen osallistuneille miehille lähetettiin 90-luvulla tieto siitä, että tutkimuksessa paljastui yhteys beetakaroteenin ja keuhkosyövän välillä, mutta mitään yleisiä suosituksia ravinnon beetakaroteenista ja tupakoinnista ei ole annettu.

   Toivottavasti tästä vastauksesta on sinulle apua. Aurinkoista kesää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *