Mai™ SKIN -ravintoöljyä voi käyttää monella tapaa. Tässä neljä suosikkiamme.
1. Kastikkeena ruoan päälle
Kasviöljykoostumuksen ansiosta Mai™ SKIN sopii erinomaisesti salaattikastikkeeksi tai vaikka pastahaarukallisen kanssa. Mai™ SKIN kannattaa lisätä ruoan päälle vasta mahdollisen kypsennysvaiheen jälkeen, jotta öljyn ravitsemuksellisesti arvokkaat rasvahapot eivät tuhoudu.
”Aiemmin käytin ihan normaalia oliiviöljyä salaatissa. Kun Mai tuli taloon, koin helpoimmaksi tavaksi nauttia päivittäisen annokseni salaattikastikkeena. Erityisesti sitruunan makuinen Mai™ SKIN Lemon sopii mielestäni parhaiten salaattiin!” – Aurora
2. Leivän kanssa
Kokeile käyttää Maita leivälle voin sijaan.
”Rakastan tuoretta ranskalaistyyppistä leipää. Pirskottelen leipäpalalle Mai™ SKIN -öljyä ja ripottelen päälle sormisuolaa. Nam!” – Anna-Liisa
3. Jogurttiin sekoitettuna
Jogurttiin sekoitettua miedon luonnollisen makuista Maita on haastavaa havaita makunystyröillä. Jos jotain, se hieman pehmentää suutuntumaa. Main voi sekoittaa myös aamupuuroon, rahkaan tai vaikka smoothieen.
”Maustamaton Mai™ Skin Sun menee aamuisin maidottoman Mango-jogurtin joukossa värjäten sen pirteän oranssiksi.” – Saija
4. Sellaisenaan
Mai™-öljy on koostumukseltaan kevyen raikas ja sen voi helpoimmillaan nauttia suoraan lusikasta.
”Syön yleensä Mai™ Sunin aamiaisrahkaani sekoitettuna, mutta joskus kiireessä öljy unohtuu, ja silloin otan Main suoraan lusikasta.” – Jenni
Oletko sinä käyttänyt Maita jollain muulla tavalla? Kommentoi, ja kerro meille miten!
Voit tutustua kotimaiseen ihoa hellivään Mai™ SKIN -valikoimaamme täällä.